DanskEnglishDeutch

Samarbejde

Ordet samarbejde opfattes forskelligt, men samarbejde i ordets bedste betydning er det, JE bestræber sig på at leve op til. Vi ved, at hvis vi skal opnå et mangeårigt samarbejde med en kunde, kræver det, at begge parter er tilfredse, ligeværdige og ærlige.

At leve op til de tre ords betydning kommer ikke af sig selv, men vi bestræber os på at yde en høj service inden for såvel udvikling som produktion. Vi ved derfor, at vi skal være til at få fat på - ikke mindst, når noget ikke går, som det skal.

Vi skal være fleksible og omstillingsparate, hvis en kunde eksempelvis laver om i sine produktionsplaner. Vi skal kunne sætte os ind i kundens specifikke behov og yde med- og modspil på et højt fagligt niveau fra idéstadie til færdigt produkt. Hos JE elektronic er det vores mål bestandigt at leve op til og praktisere dette - ellers kunne vi ikke have fastholdt nøglekunder i mere end 25 års uafbrudt samarbejde eller stadig tiltrække nye.

Vi føler os overbeviste om, at vores forretningsmodel, hvor vi tilbyder udvikling af produkter til lave udviklingsomkostninger kombineret med produktion til meget konkurrencedygtige priser, er bæredygtig og stimulerer til samarbejde. Gerne et samarbejde uden slutdato!

Flere af vores store kunder er klar til at komme med en udtalelse, hvis du vil høre mere om, hvad du kan forvente af et samarbejde med os.

 Velkommen i JE.

 

Vidste du det?

JE har stor erfaring med fremtagning af værktøjer til sprøjtestøbte plastemner.

some_text

 

JE electronic a/s - Maserativej 3 - DK-7100 Vejle - Telefon: (+45) 75 85 70 77