DanskEnglishDeutch

Produktion

JE electronic har den nødvendige baggrund for en effektiv indsats - fra produktets idéfase til den pågældende styring/automatikenhed foreligger fuldt færdig i det ønskede antal.

Et samarbejdsforløb kan således etableres på basis af alle eller nogle af følgende opgaveområder:

  • Fastlæggelse af grundspecifikationer - f.eks. vedr. funktion/anvendelse, kvalitet/pålidelighed, service/vedligeholdelse, miljø/driftsforhold, sikkerhed/konsekvens ved fejl, kunde-/myndighedskrev, økonomi-/tidsforhold.

  • Formulering af ydre grænseflader - bl.a. i forhold til brugerbetjening, hardwarebegrænsninger, ekstern kommunikation, hastighedskrav/nøjagtighed, sikkerhed samt udvidelsesmuligheder/-ønsker.

  • Rådgivning vedr. myndighedskrav, CE-mærkning m.v.

  • Den egentlige produktudvikling/etablering af færdig projektbeskrivelse - inkl. oversigt over omkostnings-, pris- og tidsforløb for det nye produkt.
    I mange tilfælde vil der meget tidligt i samarbejdsforløbet kunne etableres ganske præcise prisvurderinger vedr. såvel JE electronic's indsats som af det færdige elektronikprodukt.

  • Udførelse af den nødvendige - såvel indledende som endelige - dokumentation vedr. både hardware og software.

  • Fremskaffelse af nødvendige komponenter samt opstart af montage/produktion og afprøvning/tests - først af en prototype og derefter af 0-serien og det færdige produkt.

Jo mere JE electronic involveres i det totale forløb, jo større er muligheden for at opnå en funktions- og prismæssig optimering, så kunden får lige netop det, der er behov for - nemlig den helt rigtige funktion til den lavest mulige pris!

 

Vidste du det?

JE anvender programmerbar logik i de fleste styringer for let at kunne tilpasse dem til kundernes krav. 

some_text

 

JE electronic a/s - Maserativej 3 - DK-7100 Vejle - Telefon: (+45) 75 85 70 77 - Fax: (+45) 75 85 74 80